Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Nedskjæring av kjøtt: Storfe, sau, lam og svin (2 dager)

DATO: 26 – 28 august

TID: oppstart kl. 17 den 26. august, avsluttes kl. 15 den 28. august

 

Kurset gir kunnskap om nedskjæring av slakt fra storfe sau, lam, svin elg og rein og hvordan stykningsdeler og produksjonskjøtt kan utnyttes i produksjon av kjøttvarer. I tillegg blir det noe teori om salting, speking og produksjon av pålegg.

Kurslærer: Bength Hanssen, Fagleder Senja videregående skole, restaurant og matfag

 

Mer informasjon og påmelding:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true

Oppstart
26.08.2022 kl. 17:00

Sted
Kjelkebakken Gard, Kjosveien, Lyngseidet, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no