Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Vidda på menyen – Inspirasjonskurs i samisk matkunst og ølbrygging

TID: kl. 11-19

STED: Fysisk eller digitalt

 

Jon Mikkel Eira fra Tromsø Lappland og Alf Emil Paulsen fra Juga Mikrobryggeri tar oss med på en kulinarisk og inspirerende reise innenfor de samiske mattradisjoner og brygging basert på lokale råvarer.

Samiske mattradisjoner inspireres med nye teknikker og spennende råvarer. Under kurset vil du lære å tilberede ulike råvarer fra hav til fjell til småretter og de nydeligste tapasretter

1-2-3- kurs i ølbrygging

 

Link til mer info og påmelding:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true

Oppstart
26.07.2022 kl. 11:00

Sted
Juga Mikrobryggeri, Riksvei 892, Lakselv, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no