Ryfylkeyoghurt naturell. Fyldig og fløyelsmjuk yoghurt. 0,5 ltr.
Ryfylkeyoghurten er heilt utan tilsetningstoffer. Laga på mjølk frå eigne kyr og kultur. Me drenerer ut ca 30-40% myse og piskar yoghurten som gjer at den får ein veldig fin konsistens utan at det går ut over smaken. Litt meir jobb, men fløyelsmjuk og fyldig yoghurt gjer jobben verdt. Den fekk sølv i NM i ost 2021 og var finalist i Det norske måltid 2021.
Ingredienser | Pasteurisert mjølk, kultur |
---|---|
Allergener | Mjølk |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | ca 4 veker |
Oppbevaring | 4grader |
Energi | 365kJ/87kcal |
---|---|
Fett | 5,18 |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | 4,7 |
– sukkerarter | |
Protein | 5,49 |
Salt | 0,12 |