Med utsikt til Tyrifjorden vokser kirsebæra på Røyse. I en liten uke nyter vi synet av de hvite blomstene og vet at deilige bær venter oss til høsten.
Med utsikt til Tyrifjorden vokser kirsebæra på Røyse. I en liten uke nyter vi synet av de hvite blomstene og vet at deilige bær venter oss til høsten. I denne flasken har vi presset solmodne kirsebær fra Røyse og tilsatt sukker. Verken mer eller mindre. Bruk den i rød saus til dessert, eller prøv å blande ut med litt bobler for en spennende saft. Anbefalt blandingsforhold 1:4.
Ingredienser | Råsaft av kirsebær, sukker. |
---|---|
Allergener | - ingen |
Holdbarhet | 350 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 4 - 20 grader |
Energi | 47 / 199 |
---|---|
Fett | 0 |
– mettede fettsyrer | 0 |
Karbohydrater | 11.6 |
– sukkerarter | 11.6 |
Protein | 0.1 |
Salt | 0 |