Leverandør med tradisjon
Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet.
Vår kompetanse, din trygghet.
Per’s Kjøkkens målsetning er å være blant de beste innen de produktsegmentene vi produserer. Vi ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse innen pølsemakerfaget, matproduksjon og næringsmiddelteknologi. Vår påstand er at Per’s Kjøkken har en unik kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.
Vi har gleden av å presentere vår nye katalog med vårt spennende sortiment innen pålegg,
Pinnekjøtt fra Per’s Kjøkken blir produsert av lammeribbe og lammebog, det gir ekstra god kjøttfylde. Førsteklasses råst...
Denne nettsiden anvender cookies
Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre nettsiden brukbar ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet.