Illustrasjonsbilde - Østerdalen Hjemmebakeri AS
Østerdalsflatbrød
Illustrasjonsbilde - Østerdalen Hjemmebakeri AS

Østerdalen Hjemmebakeri AS

Innlandet

Vi er en bedrift som produserer Takkestekt flatbrød. Vi baker på gamle måten ved at hvert enkelt brød blir stekt og bretta manuelt. Oppstart var 1971. det har blitt produsert på samme måte i alle år siden oppstart. I 1985 flyttet vi inn i dagens lokaler som ligger på Åkrestrømmen Foretningssenter i Rendalen Kommune.

Det er meget viktig å ta vare på tradisjoner. Smak og konsistens er viktig i dagens samfunn. Alt må ikke industrialiseres, men ta vare på smaker, produkter, konsistenser og mangefold innen mat. Ingen ting kan jo måle seg med en god «brøsøll med typpær å mjølk « eller « rakfisk på brøbæta egner seg spesielt godt som tilbehør til spekemat, rakfisk, supper, brødsoll og annen middagsmat « Takkestekte Flatbrød Østerdalsflatbrød Tilbredning og baking av flatbrød Vi har spesialisert oss på baking av flatbrød uten tilsetningsstoff – kun med råvarene mel salt og vann. Oppskriften har vært en suksess og forblitt uendret siden oppstarten i 1972.

Alle produkter fra Østerdalen Hjemmebakeri AS
Denne nettsiden anvender cookies
Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre nettsiden brukbar ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet.
Nødvendig2
Nødvendige cookies sikrer grunnleggende funksjonalitet på siden. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  • Authentiseringscookies
  • CookieConsent
Statistikk/Markedsføring1
Statistikk-cookies hjelper eiere til å forstå hvordan besøkende kommuniserer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.
  • Hubspot
    HubSpot samler anonymiserte bruksmønstre og statistikk for å hjelpe oss med å forstå trafikk og forbedre markedsføringen.