Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no

Produkter

Her kan du søke i alle produktene i Lokalmat.no. Du kan gjøre et fritekstsøk, søke i kartet eller sortere i kategorier og fylker.

laster google kart....
Merkeordninger

Klikk her for mer informasjon om merkeordningene.


Salgskanaler

Antall produkter: 412
Lofoten Seaweed

Søl / Dulse

Håndhøstet søl fra Lofoten. Ofte omtalt som vikingetang siden vikingene brukte den som ølsnacks. I moderne tid ofte brukt som en vegansk bacon pga sin runde og litt kjøttaktige smak

Lofoten Seaweed

Fingertare/ Kombu

Fingeratare ( laminaria digitata)også kjent som kombu er full av umami og næringstoffer som gir en fyldig og god smak til din dashi eller suppe.

Lofoten Seaweed

Arctic Seaweed Salt

Høy kvalitets havsalt med flak av økologisk butare gir ekstra boost av umami som forsterker smaken. Saltet gir en ekstra dyp og rund smak til maten din. Den er mild og naturlig som gjøre den til et perfekt intorduksjon til tang i mat.

Lofoten Seaweed

Smoked Seaweed Salt

Ved å røyke butaren på bøketre etter tradisjonelle metoder får man frem den rike grill smaken av åpen flamme. Høy kvalitets flaksalt fremmer rettens naturlige smaksbilde, med den røkte butaren gir en ekstra god aroma. Saltet gir en fyldig rund smak som gjør at du kan bruke mindre salt i maten. I tillegg får du en liten dose av vitaminer og mineraler fra havet. -

NORDIC CAVIAR AS

TOFTERØY CAVIAR LAKSEROGN

Lakserogn av norsk laks som kan variere litt i størrelse (modenhet).

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no