Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no

Produkter

Her kan du søke i alle produktene i Lokalmat.no. Du kan gjøre et fritekstsøk, søke i kartet eller sortere i kategorier og fylker.

laster google kart....
Merkeordninger

Klikk her for mer informasjon om merkeordningene.


Salgskanaler

Antall produkter: 3068
Hardanger Bygdeysteri

Hardanger Bygdeysteri Steikeost 230g Hardanger Bygdeysteri 230g

Steikeost er inspirert ev den kypriotiske osten halloumi. Del i skiver, tilsett gjerne smak etter eget ønske og stek eller grill.

Hardanger Bygdeysteri

Hardanger Bygdeysteri Steikeost med Chili 230g Hardanger Bygdeysteri 230g

Steikeost er inspirert av den kypriotiske osten halloumi. Chili gir vår milde ost en pikant ettersmak. Osten er proteinrik og blir gjerne brukt som et alternativ til kjøtt.

Hardanger Bygdeysteri

Hardanger Bygdeysteri Steikeost, Røykt 230g Hardanger Bygdeysteri 230g

Steikeost er inspirert av den kypriotiske osten halloumi. Osten er røykt med gråor. Treslaget er mye brukt i Hardanger og gir en fin og mild røyksmak. Osten er proteinrik og blir gjerne brukt som et alternativ til kjøtt

Yalla yalla kaffe

Afrodite - Kvinnedyrket kaffe

Afrodite kaffebønner hilser alle kvinner som jobber i kaffeplantasjene. Hver av disse kvinnene er en Afrodite som manifesterer kjærligheten, omsorgen og varmen vi søker i en hver kopp kaffe. Kvinnen er grunnmuren i vår eksistens, leirbålet vi henter varme fra, Vi hilser din fødsel der du stiger fra kaffekoppen på akkurat samme måte som Afrodite steg fra havets skum. Vi hilser din livskraft, dine hender og dine ben, vi hilser din utrettelig kamp for et bedre liv.

Torungen

Megagod fiskegrateng base

Fiskegrateng base uten fisk. Til bruk i ferskvaredisk i butikk.

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no