WILD FIRE FOODS

Viken

WILD FIRE ble startet av Chef Jeff og kunstneren Janniche november 2016. Chef Jeff har over 40 års erfaring fra kjøkkenet i restaurant og kantinebransjen og Janniche står for design og bilder. * Vi håndlager sauser, marinader, salatdressinger og krydderblandinger i vårt nye kjøkken i Sandvika og er støttet av Innovasjon Norge i vårt prosjekt om å lage produkter med mest mulig Norske og økologiske råvarer. * AUTENTISK OG LOKALT: Oppskriftene har vi fra vår Cherokee og Blackfoot bestemor, kokken til bokselegenden Joe Luis. Fra krybben av bbq- og chilisaus kulturen og håndlaget fra bunn av i Sandvika. FRI FOR: For å være så inkluderende som mulig er alt vegansk / vegetarisk, melkefritt, glutenfritt (unntatt øl-bbq sausene, det kommer glutenfri øl-bbq saus til våren) og helt uten fyllstoffer, tilsetninger, msg og søtstoffer for en optimal smaksopplevelse.

Vi viderefører familietradisjonen vår og videreutvikler sauser med spennende og autentiske smaker håndlaget med gode råvarer her i Norge.
Vi vil gjøre det enkelt å lage god mat fra bunn av med alle de herlige råvarene vi har her i Norge. I en hektisk hverdag må være lettvint og samtidig smake godt. WILD FIRE sortimentet består derfor av sukkerfrie og balanserte krydderblandinger med lavt saltinnhold samt marinader, bbq sauser, chilisauser, woksauser og salatdressinger laget med rene råvarer og uten fyllstoffer.
Vi har fokus på den autentiske smaken og balanserer chilisausene våre med søtt eller sitrus så du kan nyte dem som de er eller blande dem videre for en enda mildere smak.
Produktene er perfekte hele året til ovnsbakte, stekte, grillede, røkte, friterte og rå retter. Se hjemmesiden vår for brosjyrer med brukertips og oppskrifter eller besøk oss på en matfestival!

Alle produkter fra WILD FIRE FOODS

WILD FIRE FOODS

Choco Plum

Viken

Norske plommer og biodynamiske Chocolate Scorpion chilipepper

Gå til produkt

WILD FIRE FOODS

Apple Bonnet

Viken

Epler fra Dyre Gård med Scotch Bonnet fra Bergsmyrene gård. Hott og godt

Gå til produkt

WILD FIRE FOODS

Ghost of Xmas

Viken

Hva med å tilsette litt chilikick til julen? GHOST OF XMAS er håndlaget med nydelige lokale ingredienser; økologiske epler fra Dyre gård blandet med biodynamiske Ghost chilipepper fra Bergsmyrene gård. Den er inspirert av bestemors eplepai med Bourbon og hint av ingefær, kanel og stjerneanis.

Gå til produkt