


Mozzarella
Mozzarella av kumelk.
Ingredienser | Melk, salt, løpe, syrekultur. |
---|---|
Allergener | Melk |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Melk, salt, løpe, syrekultur. |
---|---|
Allergener | Melk |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Vuku Gårdsmeieri

Ølost
Ølost er en halvfast kvitost med øl. Porter fra Fæby bryggeri blandes i ostemassen før osten formes.
Pizzamozzarella - cubetti
Pizzamozzarella cubetti er en ternet, tørrere variant av den tradisjonelle mozzarellaen. Avgir ikke væske under steking og tåler høye temperaturer uten å bli brent.
Flere produkter fra Trøndelag Mat

Havfrua
Havfrua er en pilsner med inspirasjon fra den friske sjølufta på Frøya. Dette er et lyst øl brygget med rent og friskt frøyavann, et øl nesten like uimotståelig som havfrua. Havfrua lys lager passer spesielt godt til sjømat.28

Guri Kunna
Guri Kunna stout er en mørk ale med en rik og fyldig smak preget av brent malt. Guri har sitt eventyrlige rike i Froan utenfor Frøya, og dette ølet er vår hyllest til henne. Prøv Guri Kunna stout til varmrøkt laks. De eldste kildene som omtaler Guri Kunna skriver seg fra 1770-årene fra Gerhard Schøning. Han nevner henne i en fotnote i innberetningen fra studiereisene han gjorde i årene 1773-75, og sørget også for å få skrevet ned ei gammel vise som gikk under navnet «Haltens vise», der Guri Kunna tar del i et «havmanns-bryllup».

Landbrød
Eidums lille hyllest til den franske landsbygda. Dette er et rustikt og lett surdeigsbrød med god smak. passer som tilbehør til lunsj eller middag, eller med godt pålegg.