Noen ganger er det vanskelig å ta valg som er bra for seg selv. Dette har vi følt mye på. Vi vil være sunne og miljøvennlige, men vi liker også å kose oss og ha det gøy. Lenge føltes dette som en umulig kombinasjon.

Vår søken om å forene flere behov, førte oss til naturen – stedet som virket fullkomment for oss. Der oppdaget vi at planter som har omgitt oss siden barndommen, har vært spiselige uten at vi har visst det! Vi fant smaker som minnet om både sitrus og vanilje, og smaker som kun kan oppleves. Vi spurte oss selv: Kan vi bruke disse råvarene med ukjent potensiale? Hvordan ekstraherer vi disse rene nordiske smakene?

Vi dykket dypt inn i kunsten å fermentere og fant ut at her kan vi skape fantastiske smaksopplevelser samtidig som vi løser våre behov om bedre produkter!

Resultatet ble Villbrygg – fermenterte og alkoholfrie drikker basert på urter og ville vekster. Drikkene har komplekse smaker og kan nytes slik vi nyter alkohol. Samtidig dekker de våre behov om å nyte noe med lite sukker, som er bærekraftig, lokalt og spennende.

Vi brenner for at det skal være lettere for folk flest å ta gode valg, samtidig som at de ikke føler at de kompromisser. Det er viktig at det som føles øyeblikkelig godt er forenlig med det som er langsiktig bra.

Dette har blitt en lidenskap vi formidler gjennom en fusjon av kunst, vitenskap og smak. Hver drikk er en sanselig opplevelse inspirert av naturen - et stykke natur.

All foto er tatt av Hinda Fahre