
Innmatpølse
Innmatpølse etter gammel oppskrift
Ingredienser | Svinekjøtt, svineinnmat, spekk, potetmel, melk, løk, salt og krydder E535 |
---|---|
Allergener | Melk |
Holdbarhet | 30 dager |
Oppbevaring | Kjølevare 0-4 C |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Svinekjøtt, svineinnmat, spekk, potetmel, melk, løk, salt og krydder E535 |
---|---|
Allergener | Melk |
Holdbarhet | 30 dager |
Oppbevaring | Kjølevare 0-4 C |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.