

Varmrøkt laks med dill
- Spesialitet
Varmrøkt dill laks kjennetegnes ved sin milde smak av krydder, salt og røyk. Den ferdige varen gjennomgår en intern sensorisk bedømming før varen klargjøres.
Dill laksen har en saftig konsistens og da den allerede er kokt, kan den spises som den er eller varmes forsiktig i ovn eller i mikrobølge
I salg hos
Meny, Kiwi, Spar, COOP Extra, Obs, ODA, REMA 1000. SHH dekkes delvis gjennom egen distribusjon eller via ASKO.Ingredienser | Laks(salmo salar), salt, tørket og avkimet dill, litt sukker |
---|---|
Allergener | Fisk |
Holdbarhet | 55 dager |
Oppbevaring | Lagres ved 0-4C |
Energi | 938kJ/225kcal |
---|---|
Fett | 14,7 g |
– mettede fettsyrer | 2,5 g |
Karbohydrater | 0,1 g |
– sukkerarter | 0,1 g |
Protein | 23,2 g |
Salt | 2,5 g |
Innhold
Ingredienser | Laks(salmo salar), salt, tørket og avkimet dill, litt sukker |
---|---|
Allergener | Fisk |
Holdbarhet | 55 dager |
Oppbevaring | Lagres ved 0-4C |
Næringsinnhold
Energi | 938kJ/225kcal |
---|---|
Fett | 14,7 g |
– mettede fettsyrer | 2,5 g |
Karbohydrater | 0,1 g |
– sukkerarter | 0,1 g |
Protein | 23,2 g |
Salt | 2,5 g |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Troll Salmon AS

Røkt laks
Røkelaks fra Troll Salmon kjennetegnes av en karakteristisk mild og lite salt smak der råvarens særpreg er ivaretatt. Røkelaksen produseres senest 72 timer etter at laksen ble slaktet.

Gravet laks
Gravlaks har en mild, karakteristisk smak av krydder og salt. Laksen merkes med kort holdbarhet for å sikre forbrukeren et best mulig produkt.

Røkt ørret
Røkt Ørret fra Troll Salmon kjennetegnes av en karakteristisk, mild og lite salt smak der råvarenes særpreg er ivaretatt. Kun ørret fra utvalgte oppdrettere inngår i produksjonen. Ørreten blir produsert senest 72 timer etter slakting. Sprøytesalting med en egenutviklet saltlake sikrer jevn salting, mens røyking med flis fra bøk er med på å gi produktet en dempet røyksmak, som ivaretar ørretens egen karakter.

Varmrøkt pepperlaks
Varmrøkt pepperlaks har mild smak av krydder, salt og røyk. Produktet merkes med kort holdbarhet for å sikre forbrukerne et ferskest mulig produkt.

Varmrøkt laks med sweet chili
Varmrøkt sweet chili-laks har mild smak av egenkomponert sweet chili-marinade, salt og røyk. Produktet merkes med kort holdbarhet for å sikre forbrukerne et ferskest mulig produkt.