Troll Salmon AS

Viken

Troll Salmon AS er en foredlingsbedrift for laks og ørret. Vi leverer produkter av høy kvalitet både til eksport, og i det norske markedet.

Troll Salmon AS er en produksjonsbedrift for laks og ørret. Selskapet er familieeid og etablert av Arve J. Iversen i 1987. Det hele startet som en teknologisk idé, hvor tradisjonelle prosesser ble koblet med moderne produksjons- og pakkemetoder hentet fra andre næringsmiddelbransjer. Produksjonsmetodene våre utvikles kontinuerlig, og vi jobber iherdig for å opprettholde og forbedre kvaliteten på våre produkter. I 2006 ble tre av produktene godkjent som Spesialitet fra Norge. Vi legger stolthet i å leve opp til den kvaliteten som kreves av Spesialitet-merkede produkter. Troll eksporterer laks- og ørretprodukter til 15 land i Europa og Asia. I de senere årene har vi etablert oss i det norske markedet,og i dag leverer vi produkter av høyeste kvalitet til dagligvarebutikker i hele Norge. Vi holder hus i moderne produksjonslokaler i idylliske Engelsviken utenfor Fredrikstad og sysselsetter ca.20 personer.

Alle produkter fra Troll Salmon AS

Troll Salmon AS

Varmrøkt laks med dill

Viken

Varmrøkt dillaks kjennetegnes ved sin milde smak av krydder, salt og røyk. Den ferdige varen gjennomgår en intern sensorisk bedømming før varen klargjøres.

Gå til produkt

Troll Salmon AS

Røkt laks

Viken

Røkelaks fra Troll Salmon kjennetegnes av en karakteristisk mild og lite salt smak der råvarens særpreg er ivaretatt. Røkelaksen produseres senest 72 timer etter at laksen ble slaktet.

Gå til produkt

Troll Salmon AS

Røkt ørret

Viken

Røkt Ørret fra Troll Salmon kjennetegnes av en karakteristisk, mild og lite salt smak der råvarenes særpreg er ivaretatt. Kun ørret fra utvalgte oppdrettere inngår i produksjonen. Ørreten blir produsert senest 72 timer etter slakting. Sprøytesalting med en egenutviklet saltlake sikrer jevn salting, mens røyking med flis fra bøk er med på å gi produktet en dempet røyksmak, som ivaretar ørretens egen karakter.

Gå til produkt

Troll Salmon AS

Varmrøkt laks med sweet chili

Viken

Varmrøkt sweet chili-laks har mild smak av egenkomponert sweet chili-marinade, salt og røyk. Produktet merkes med kort holdbarhet for å sikre forbrukerne et ferskest mulig produkt.

Gå til produkt

Troll Salmon AS

Gravet laks

Viken

Gravlaks har en mild, karakteristisk smak av krydder og salt. Laksen merkes med kort holdbarhet for å sikre forbrukeren et best mulig produkt.

Gå til produkt

Troll Salmon AS

Varmrøkt pepperlaks

Viken

Varmrøkt pepperlaks har mild smak av krydder, salt og røyk. Produktet merkes med kort holdbarhet for å sikre forbrukerne et ferskest mulig produkt.

Gå til produkt