Sterk Saus AS

Viken

Chilisaus produsent, lager saus uten konserveringmiddel og tilsetningstoffer. Fri for gluten-og laktose og de er veganske.

Chili har i Norge hatt et ufortjent rykte som "altfor sterkt", og dette ønsker jeg å gjøre noe med. I februar i 2018 gjorde jeg lidenskapen om til alvor, og startet Sterk Saus som produserer egenutviklet chilisaus. Jeg har alltid savnet en god saus med ekte smak av chili.

Mitt navn er Asle Schau-Hvatum, og har i mitt voksne liv blitt svært interessert i mat og lage god mat fra bunnen av. Maten jeg lager er enkel, ærlig og hverdagslig og fri for trøffel og kaviar. I mitt yngre liv trodde jeg at salt og pepper var tilstrekkelig med krydder, men de senere årene har jeg utviklet en lidenskap for chili, og forskjellige varianter av denne.

Jeg spiser, og har alltid spist, taco 🌮🌮 på fredager. Jeg begynte etterhvert å bli litt lei av tacosausen vi brukte, og ønsket noe med mer smak. Derfor begynte jeg å eksperimentere med å lage min egen chilisaus. Etter flere års utprøving ble jeg så glad i sausen at jeg brukte den til svært mye mer enn bare fredagstacoen.

Sausene er 100% håndlaget i ❤️Østfold og alle råvarene kontrolleres nøye for hånd. For meg er smaken og råvarene det viktigste for at jeg skal kunne levere gode sauser.
Produksjonsmetoden har blitt til gjennom et godt samarbeid med Nofima og alle sausene blir testet, sertifisert og holdbarhets-stemplet av EUROFINS.

Alle våre sauser er uten konserveringsmidler, tilsetningsstoffer, frie for gluten og frie for laktose. Sausene er 100% veganske. De inneholder lite sukker og salt, og har lavt kalori-innhold. Sausene har ett års holdbarhet i uåpnet flaske fra produksjonsdato.

Sausene er 100% håndlaget i Østfold, Norge. Chilisaus til folket!

Alle produkter fra Sterk Saus AS

Sterk Saus AS

Carolina reaper

Viken

Carolina reaper chili saus

Gå til produkt

Sterk Saus AS

Blåbær & ghost chili

Oslo

Blåbær & ghost chili saus

Gå til produkt

Sterk Saus AS

Habanero

Oslo

Habanero chili saus

Gå til produkt

Sterk Saus AS

Rød chili

Oslo

Rød chili saus

Gå til produkt