Løft på skinnet og legg friske urter under. Urter som passer kan være: estragon, basilikum, timian, rosmarin, salvie eller andre etter eget ønske. Stek i panne eller i ovnen på svak varme og bruk god tid. Kjernetemperatur bør være 60 – 65 ºC, la alltid kyllingen hvile 5-10 min før servering.
Tips til tilbehør: Poteter, pasta og ris passer godt. De fleste grønnsaker og sopp passer til kyllingbryst. Kokte/stekte grønnsaker som f.eks. broccoli, asparges, bønner, erter, blomkål, rosenkål med en god smørklatt eller god olivenolje passer veldig bra

Stange Kalkunfilet Fryst i Form
- Nøkkelhullet
- NytNorge
Kalkunbryst med skinn, uten ben
I salg hos
REMA 1000Ingredienser | Kalkunbryst uten ben og med skinn |
---|---|
Allergener | Ingen. |
Holdbarhet | 550 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: -22 - -18 grader |
Energi | 114 / 481 |
---|---|
Fett | 1.4 |
– mettede fettsyrer | 0.5 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 25.3 |
Salt | 0.2 |
Innhold
Ingredienser | Kalkunbryst uten ben og med skinn |
---|---|
Allergener | Ingen. |
Holdbarhet | 550 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: -22 - -18 grader |
Næringsinnhold
Energi | 114 / 481 |
---|---|
Fett | 1.4 |
– mettede fettsyrer | 0.5 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 25.3 |
Salt | 0.2 |
Produktvarianter
Stange Kalkunfilet Fryst Stange Fryst i Form
EPD: 4438230
GTIN (F-pak): 2368089400004
GTIN (D-pak): 97090006864474
2,2 kg
EPD: 2630200
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Stange Gårdsprodukter

Stange Kalkun Lårstek med Peppermix Fryst 900g
Kalkun Lårstek uten skinn, uten ben