Solvang Gård

Varmrøkt overlår av kalkun "Granat"

Varmrøkt overlår av kalkun som er beinfritt og langtidsrøkt i mellom 10 til 15 timer.

Varmrøkt overlår av kalkun som kan serveres som Spekemat, Grøtpinne, varmet opp til middagsrett eller bare noe å kan kose seg med til fotballkampen på tv.
Røkt kalkun har den gode røyk smaken og er veldig mør, men fortsatt fast i kjøttet. Ordet "Granat" kommer egentlig bare av mønstre og fasongen på det røkte overlåret som kan minne om en granat.

Fjærkre Annet fjærkre Trøndelag


 


Solvang Gård

Trøndelag

Solvang Gård lager produkter av kalkun. Noen av de mest solgte produktene er; Kalkunsylte, Kalkunskinke, Varmrøkt kal...

Gå til produsent
Ingredienser Kalkunkjøtt, Salt, Sukker, Konserveringsmiddel (E250)
Allergener Ingen
Egenskaper
  • Rent kalkunkjøtt
Holdbarhet 5 Måneder
Oppbevaring 0-4 +Grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 588,0 KJ/140,5 kcal
Fett 2,1 gram
– mettede fettsyrer 2,0 gram
Karbohydrater 0,5 gram
– sukkerarter 0,5 gram
Protein 29,6 gram
Salt 3,92 gram

Innhold

Ingredienser Kalkunkjøtt, Salt, Sukker, Konserveringsmiddel (E250)
Allergener Ingen
Egenskaper
  • Rent kalkunkjøtt
Holdbarhet 5 Måneder
Oppbevaring 0-4 +Grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 588,0 KJ/140,5 kcal
Fett 2,1 gram
– mettede fettsyrer 2,0 gram
Karbohydrater 0,5 gram
– sukkerarter 0,5 gram
Protein 29,6 gram
Salt 3,92 gram
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Solvang Gård

Solvang Gård

Kalkunskinke

Trøndelag

Kalkunskinka er laget av ren kalkun og har en bombe av kryddersmaker i seg

Gå til produkt

Solvang Gård

Kalkunsylte

Trøndelag

Sylta er laget av rent kalkunkjøtt og har en fantastisk god syltesmak

Gå til produkt