Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |

Heimebaka Klinglefse
- Spesialitet
Vurdering fra fagjury
×Klingen frå Bakstelauget er ferdig smurt med meierismør og sukker.
Klingen er en videreføring av både flatbrød og potetlefsa. Klingen blir smørt med meierismør og sukker og servert som kaffemat.
I salg hos | Meny, Spar, Joker og Nærbutikken, i fyste omgang Telemark og Vestfold. |
---|
Korn- og Bakevarer Lefser og Lomper Vestfold og Telemark
Skreppa A/S
Vestfold og Telemark
Skreppa sin spesialitet er heimebaka flatbrød.Grovt mjøl og Kviteseidsmør gjer Morgedalsbrauet særs velsmakande.Flat...
Gå til produsentInnhold
Ingredienser | Melk, smør, hvetemel |
---|---|
Allergener | melk, smør, gluten |
Holdbarhet | 6 mnd |
Oppbevaring | Fryst |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Flere produkter fra Skreppa A/S
Skreppa A/S
Heimbaka Flatbrød frå Morgedal, Skreppa
Vestfold og TelemarkFlatbrødet er laget etter gammel oppskrift hvor deigen eltes lenge og brødet stekes på takke. Flatbrødet inneholder grov sammalt hvete, vann, Kviteseidsmør, fløte, salt, sukker.