Skreppa A/S

Heimebaka Klinglefse

  • Spesialitet

Vurdering fra fagjury

Klinglefse fra Bakstelauget er fremstilt av norsk mel fra Kvelde Mølle og Møllerens. Kling er en videreføring av både potetlefsa og flatbrød. Produktet har sterke tradisjoner i Telemark. Deigen blir laget av helmelk, smør og hvetemel. Lefsene blir håndkjevlet og stekt på takke. Deretter blir de smurt med ekte smør og sukker. Klingen har en søt og innbydende smak med en fin konsistens. Den bærer preg av godt håndverk og den oppleves ren og autentisk. Kling fra Bakstelauget er et produkt i særklasse.

×

Klingen frå Bakstelauget er ferdig smurt med meierismør og sukker.

Klingen er en videreføring av både flatbrød og potetlefsa. Klingen blir smørt med meierismør og sukker og servert som kaffemat.

I salg hos Meny, Spar, Joker og Nærbutikken, i fyste omgang Telemark og Vestfold.

Korn- og Bakevarer Lefser og Lomper Vestfold og Telemark


 


Skreppa A/S

Vestfold og Telemark

Skreppa sin spesialitet er heimebaka flatbrød.Grovt mjøl og Kviteseidsmør gjer Morgedalsbrauet særs velsmakande.Flat...

Gå til produsent
Ingredienser Melk, smør, hvetemel
Allergener melk, smør, gluten
Holdbarhet 6 mnd
Oppbevaring Fryst
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Melk, smør, hvetemel
Allergener melk, smør, gluten
Holdbarhet 6 mnd
Oppbevaring Fryst

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Skreppa A/S

Skreppa A/S

Heimbaka Flatbrød frå Morgedal, Skreppa

Vestfold og Telemark

Flatbrødet er laget etter gammel oppskrift hvor deigen eltes lenge og brødet stekes på takke. Flatbrødet inneholder grov sammalt hvete, vann, Kviteseidsmør, fløte, salt, sukker.

Gå til produkt