Ekte håndlaget RØKT SØRLANDSK MOZZARELLA av upasteurisert norsk melk uten konserveringsmidler.
Fersk ost laget på upasteurisert kumelk, løpe med pasta filata metoden. Tenk på Sørlandsk Mozzarella, og legg til det lille ekstra - røyksmak. En deilig og uventet forandring i salaten, på hamburger, pizza etc. Garantert suksess! Gul overflate etter røykeprosessen og halvbløt, høyt fuktighetsinnhold og fløyelsmyk ost. Røkt og litt salt smak. Bør tempereres før servering, spises fra produksjon - holdbar 8 dager. Fåes i 500 g kuler.
| Ingredienser | Kumelk, salt, løpe. |
|---|---|
| Allergener | Melk |
| Egenskaper |
|
| Holdbarhet | 8 dager |
| Oppbevaring | Kjølevare 1-4 °C |
| Energi | 1119 kJ / 268 kcal |
|---|---|
| Fett | 16 g |
| – mettede fettsyrer | 15 g |
| Karbohydrater | 1 |
| – sukkerarter | 0 g |
| Protein | 30 |
| Salt | 1,5 g |