OSTEVERKSTEDET AS

Aust-Agder

KORTREIST ITALIENER

Småskala ysteri startet i 2013 av Andrea Maggioni, opprinnelig fra Milano i Italia. Andrea har sin osteutdanning fra Nord Italia og har jobbet på ysteri i Puglia i Sør Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra en lokal ostemaker i Oria, og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon med norsk melk.
Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster. Enkelte av disse ostene er sikkert ukjente for nordmenn, men vi tror de vil passe den norske gane.
Ysteriet holder til i oppussede verkstedshaller i en nedlagt bensinstasjon, navnet kom derfor av seg selv!
Ostene lages av melk fra lokale kuer, hos Johan Isak Tveit på Trøe kun 3,4 km øst for Osteverkstedet.

Alle produkter fra OSTEVERKSTEDET AS

OSTEVERKSTEDET AS

Sørlandsk Mozzarella

Ekte håndlaget SØRLANDSK MOZZARELLA av upasteurisert norsk melk uten konserveringsmidler.

Gå til produkt

OSTEVERKSTEDET AS

Sørlandsk Ricotta

Ekte håndlaget SØRLANDSK RICOTTA av myse og norsk kumelk uten konserveringsmidler.

Gå til produkt

OSTEVERKSTEDET AS

Sørlandsk Mozzarellaplate

Ekte håndlaget SØRLANDSK MOZZARELLAPLATE av upasteurisert norsk melk uten konserveringsmidler.

Gå til produkt

OSTEVERKSTEDET AS

Sørlandsk Stracciatella

Ekte håndlaget SØRLANDSK STRACCIATELLA av upasteurisert norsk melk uten konserveringsmidler.

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×