Nyhuus Gard

Nyhuus plommesyltetøy

  • Spesialitet

Vurdering fra fagjury

Nyhuus plommesyltetøy er laget av Telemarksplommer som er en Beskyttet Geografisk Betegnelse. Plommene er dyrket på Nyhuus Gard og er av sortene Opal, Mallard, Avalon, Reeves, Jubileum og Valor Syltetøyet produseres på Nyhuus Gård og lages sorts-spesifikt der plommesorten er angitt på etiketten Syltetøyet har en naturlig frisk farge, god smak og fremstår som hjemmelaget med et tydelig råvarepreg fra plommene det er laget av

×

Plommesyltetøy laget av Telemarksplommer, dyrket på Nyhuus Gard.

Friskt og fyldig plommesyltetøy laget av egenproduserte plommer: Opal, Mallard, Avalon, Reeves, Jubileum eller Valor. Alle råvarer dyrket på Nyhuus Gard.

I salg hos Spesialforretninger og horeca

Saft, syltetøy, geleer Vestfold og Telemark


 


Nyhuus Gard

Vestfold og Telemark

På Nyhuus Gard har vi dyrket epler siden 1920 og plommer fra 1998. Endel av eplene presses til Nyhuus Eplemost, som har...

Gå til produsent
Ingredienser Plommer, sukker, blå Jam (sukker, pektin, sorbinsyre, antiklumpemiddel E341)
Allergener Ingen
Holdbarhet 1 år
Oppbevaring Tørt og kjølig. I kjøleskap etter åpning.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 602/140
Fett 0,2
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 33,6
– sukkerarter 33,6
Protein 0,5
Salt 0

Innhold

Ingredienser Plommer, sukker, blå Jam (sukker, pektin, sorbinsyre, antiklumpemiddel E341)
Allergener Ingen
Holdbarhet 1 år
Oppbevaring Tørt og kjølig. I kjøleskap etter åpning.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 602/140
Fett 0,2
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 33,6
– sukkerarter 33,6
Protein 0,5
Salt 0

Produktvarianter

  • 314 ml glass
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Nyhuus Gard

Nyhuus Gard

Nyhuus Eplesirup

Vestfold og Telemark

Nyhuus Eplesirup lages av Telemarksepler, dyrket på Nyhuus Gard. Eplene presses på Epleblomsten, til eplemost, som reduseres til smakfull eplesirup.

Gå til produkt

Nyhuus Gard

Gravenstein, rein eplemost

Vestfold og Telemark

Frisk og god eplemost, med fin syre og sødme. 3. premie i «Norges beste eplemost 2015».

Gå til produkt

Nyhuus Gard

Gammaldags Gravenstein, rein eplemost

Vestfold og Telemark

Nydelig eplemost med svært god balanse mellom syre og sødme. Tydelig smak av Gravenstein. 1. premie i «Norges beste eplemost 2015».

Gå til produkt

Nyhuus Gard

Augon, rein eplemost

Vestfold og Telemark

Kraftig, velbalansert eplemost , kompleks med fin ettersmak. 3. premie i «Norges beste eplemost» 2015. 1. premie i «Norges beste eplemost, sider og fruktvin 2018» i klassen for blandingsmoster.

Gå til produkt