NK Meat AS

Rogaland

NK Meat er en produksjonsbedrift som har spesialisert seg i håndlagde kjøttprodukter og ferdigmat til dagligvare og storhusholdning.

NK Meat ble stiftet av Yonan familen i 2014, og som en anerkjent produsent av gyros i Sverige, ønsket de å overføre suksessen til Norge. Rogaland ble valgt som destinasjon for oppstart av produksjonen, og det med utgangspunkt i at tilgangen på kvalitetsråvarer er svært god i regionen.

Vi i NK Meat er en av svært få produsenter som produserer gyros på tradisjonelle "Tompos" med lagvis med marinert svinekjøtt klart til grilling over åpen ild.
Siden oppstart har vi investert kraftig i vårt produksjonsanlegg på Ålgård og står i dag med en av de mest komplette og moderne produksjonsanlegg for slik produksjon i Norden.

Alle produkter fra NK Meat AS

NK Meat AS

NK Gyros Grillet

Rogaland

Marinert Svinekjøtt fra Rogaland lages som spyd og grilles ved åpen flamme, før nedkjøling og pakking til dagligvare og storhusholdning

Gå til produkt

NK Meat AS

Yummy Dip

Rogaland

Yummy Dip / Dressing til Grillet Gyros kjøtt

Gå til produkt