Midtøsten Brød AS

Nanbrød

Autentiske brød fra Midtøsten laget av lokale råvarer.

Våre nanbrød kan nytes som lefse med kjøttdeig eller kylling, til bunn på pizza eller kan rulles med ost og skinke. For å få den autentiske smaken kan brødet serveres med falafel eller kebab. Toppes med salat og dressing. Brødene nytes best ferske.

Vi forsøker å bruke så mye lokale råvarer som mulig og Stangeland Mølle er blant våre beste leverandører.

I salg hos Coop Madla og diverse enkeltstående asiatiske butikker i Rogaland, Agder og Hordaland.

Korn- og Bakevarer Brød Rogaland


 


Midtøsten Brød AS

Rogaland

Nan brød fra midtøsten

Gå til produsent
Ingredienser Hvetemel, sukker, salt, vann, gjær
Allergener Hvetemel
Egenskaper
  • Inneholder gluten.
Holdbarhet 5 dager i romtemperatur, 10 dager i kjøleskap, 6 måneder i frys.
Oppbevaring 5 dager i romtemperatur, 10 dager i kjøleskap, 6 måneder i frys.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1131/267
Fett 2,2
– mettede fettsyrer 0,3
Karbohydrater 52,2
– sukkerarter 3,3
Protein 8,5
Salt 0,29

Innhold

Ingredienser Hvetemel, sukker, salt, vann, gjær
Allergener Hvetemel
Egenskaper
  • Inneholder gluten.
Holdbarhet 5 dager i romtemperatur, 10 dager i kjøleskap, 6 måneder i frys.
Oppbevaring 5 dager i romtemperatur, 10 dager i kjøleskap, 6 måneder i frys.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1131/267
Fett 2,2
– mettede fettsyrer 0,3
Karbohydrater 52,2
– sukkerarter 3,3
Protein 8,5
Salt 0,29

Produktvarianter

  • Eske med brødposer
    EPD: 718671 GTIN (F-pak): 7071867100014
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Midtøsten Brød AS