Meium Sjokolade

Trøndelag

Meium Sjokolade er DEBIO-sertifisert økologisk konfekt -og lakrisfabrikk.

Meium Sjokolade er en Økologisk konfektfabrikk i Selbu kommune.

Bedriften ble startet av Lillian Skillingstad og Terje Løkås i 2008. Siden har vi bidratt med smakfull økologisk konfekt- og lakris blant annet på Bondens marked og norske matfestivaler.

Meium Sjokolade har utvikle økologisk konfekt med høy ernæringsverdi, lavt sukkerinnhold og nordisk aroma, til en serie konfekt-menyer som blant annet passer perfekt til utvalgte vintyper, øl og kaffe.

Vi lager konfekt med blant annet Bjørk/Einer, lokalt øl, urkorn-Granola, Multer, Tindved/Havtorn, Rabarbra, Bringebær, Tyttebær, Blåbær Seterbrunost, Gulrot, tørket Reinkjøtt, og økologisk Blåmuggost fra Selbu Meieri/TINE (Selbu Blå),

Våre anbefalinger: Prøv konfekten som aperitiff og dessert, eller ganske enkelt for ren nytelse av ekte naturlig aroma med Nordisk Særpreg.

Av våre mer eksotiske spesialiteter kan vi anbefale konfekt med røykpreget (peated) whisky fra whiskyregionen Islay i Vest- Skottland, og konfekt med lokalprodusert øl.

Vår økologisk fantastiske lakriskonfekt lages med sjokolade. Det setter en ekstra spiss på lakrisens balanserte aroma.

Meiums konfektbit med Selbu Blå ble i 2011 nominert til årets matinnovasjonspris under Det Norske Måltid. Konfekt med øl vant pris for årets nykommer under Trøndersk matfestival i 2016.

Alle produkter fra Meium Sjokolade

Meium Sjokolade

Konfekt med Nordisk Særpreg

Konfekt med nordisk særpreg

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×