Lyngnes Gård

Rogaland

Lyngnes Gård er en lokalprodusent av epler og eplejuicer. Gården ligger i naturskjønne omgivelser ved Hålandsvannet i Randaberg kommune. Det skal produseres epler på størstedelen av gården. Gården har også druer, pærer og kirsebær og annet. Lyngnes Gård har en moderne produksjonslinje for eplejuicer, og produktene Naturell, Rød, Frisk og Gul er alle eplejuicer med ulik blanding av andre frukter eller grønnsaker.

Produksjonen av epler er voksende. Det plantes i 2017 ca 3000 trær av sortene , mens det fra før er plantet 4000 trær av 'Aroma', 'Discovery' og 'Elster'. Det benyttes konvensjonell produksjonsmetode med bardunsystem og dryppvanning. Lokalklimaet ser ut til å egne seg for druedyrking, og gården har i dag 5 dekar med grønne og blå druer. Gården har også noe pærer, kirsebær og aronia.

Alle juicer produseres av råvarer med prima kvalitet. Det legges vekt på at frukten skal være ren og frisk. All frukt blir derfor nøye sortert og vasket. For å oppnå drikker med god aroma produseres det en matt juice med et visst innslag av fruktfiber. All juice gjennomgår en skånsom varmebehandling for å kunne oppnå bedre holdbarhet og samtidig ivareta den gode smaken og aromaen.

Alle produkter fra Lyngnes Gård

Lyngnes Gård

Frisk

Frisk og god eplejuice med 20% rabarbra og 5% rips blandet med 75% eple. Inneholder fruktfibre. Skånsomt varmebehandlet.

Gå til produkt

Lyngnes Gård

Gul

Unik eplejuice med 20% lokalprodusert gulrot blandet med 80% eple. Inneholder fruktfibre. Skånsomt varmebehandlet.

Gå til produkt

Lyngnes Gård

Rød

Unik eplejuice med 10% lokalprodusert rødbete blandet med 90% eple. Inneholder fruktfibre. Skånsomt varmebehandlet.

Gå til produkt

Lyngnes Gård

Naturell

Ren eplejuice med fruktfibre. Skånsomt varmebehandlet.

Gå til produkt