Lyngen Reker AS

Troms og Finnmark

Lyngen Reker AS selger sine produkter under varemerket Lyngenfjord. Ferske skallreker er hovedproduktet, men bedriften er også landets eneste rekefabrikk som driver med både maskinpilling og håndpilling av reker lagt i lake.

Langt mot nord, omgitt av de storslåtte og majestetiske Lyngsalpene ligger produksjonslokalene til Lyngen Reker AS. Med mer enn 60 års erfaring er vi en av Norges eldste rekeprodusenter. Bedriften har hele tiden vært familiedrevet, nå med 3. generasjon med i bedriften. Noen vil mene at vi ligger avsides til, men for å få de beste og ferskeste rekene kunne vi ikke hatt bedre lokalisering. Rekene kommer fra lokale fiskebåter som daglig leverer ferske reker så lenge vær og vind tillater det. Vi mener at folk fortjener å få de beste rekene, så vår jobb er å sørge for at det skjer.

Alle produkter fra Lyngen Reker AS

Lyngen Reker AS

Håndpillede reker

Troms og Finnmark

Håndpillede reker i lake er et produkt som krever håndarbeid fra A til Å for å få den riktige kvaliteten. Alt gjøres av dyktige ansatte hos Lyngen Reker AS.

Gå til produkt

Lyngen Reker AS

Ferske skallreker i MAP, 4 kg

Troms og Finnmark

Ved å pakke de ferske skallrekene i MAP øker vi holdbarheten og forenkler logistikken på et i utgangspunktet krevende produkt.

Gå til produkt