

Tørket Trøffeltang/grisetangdokke ( vertebrata lanosa)
- Debio
Trøffeltangen er en liten og lett dusk som vokser på grisetangen. Den har derfor navnet grisetangdokke. Den har de siste årene blitt meget populær for sin milde trøffelsmak og blir nå oftest omtalt som trøffeltang definert etter smak.
Kan rehydreres gjennom bløtlegging.
Perfekt til pizza, pasta, potet,ost, smørsauser, sjømat, østers og egg
I salg hos
MatcompanietIngredienser | Tørket trøffeltang |
---|---|
Allergener | kan inneholde spor av skalldyr |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | tørt, unngå sollys |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Tørket trøffeltang |
---|---|
Allergener | kan inneholde spor av skalldyr |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | tørt, unngå sollys |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Lofoten Seaweed

Lofoten Umami
Lofoten Umami Et japansk-inspirert dryss med tang og tørrfisk som gir maten det lille ekstra. Umami er en naturlig smaksforsterker og gjør drysset til et fantastisk all-round krydder. Helt enkelt smaken av Lofoten i en liten blå boks. Egner seg spesielt godt til fisk og sjømat, men også på en saftig biff

Trøffeltangsalt
Består av havsalt og tørket grisetangdokke (trøffeltang). Setter en nydelig trøffelsmak på maten og passer godt i smør og fete sauser, pastaretter og risotto. Fantastisk til stekt potet, trives også i kjøtt- og tørrfiskretter

Butare/wakame ( Alaria esculenta)
Håndhøstet viltvoksende butare/wakame fra en av verdens sterkeste tidevannstrømmer. Butaren har et tynt og mykt vingelignende blad og en hardere midribbe som skiller vingene. Kan leveres knust( større biter) eller malt opp til dryss. Her også to kvaliterer - kun flak fra bladet eller fra midribben.
Flere produkter fra LOFOTENMAT BA

Klippfisk
Klippfisk fra Kaikanten er et rent naturprodukt, skinn- og benfri av førsteklasses råvarer. Torsken (gadus morhua) er fisket i Barentshavet (FAO 27) saltet og tørket. Ingen tilsatte konserveringsmidler, lang holdbarhet. Må vannes før bruk.

Butare/wakame ( Alaria esculenta)
Håndhøstet viltvoksende butare/wakame fra en av verdens sterkeste tidevannstrømmer. Butaren har et tynt og mykt vingelignende blad og en hardere midribbe som skiller vingene. Kan leveres knust( større biter) eller malt opp til dryss. Her også to kvaliterer - kun flak fra bladet eller fra midribben.

Trøffeltangsalt
Består av havsalt og tørket grisetangdokke (trøffeltang). Setter en nydelig trøffelsmak på maten og passer godt i smør og fete sauser, pastaretter og risotto. Fantastisk til stekt potet, trives også i kjøtt- og tørrfiskretter

Arktis Sorbet Bringebær 140ml
Sorbet basert på friske bringebær. Herlig søt og syrlig på samme tid.

Lofoten Umami
Lofoten Umami Et japansk-inspirert dryss med tang og tørrfisk som gir maten det lille ekstra. Umami er en naturlig smaksforsterker og gjør drysset til et fantastisk all-round krydder. Helt enkelt smaken av Lofoten i en liten blå boks. Egner seg spesielt godt til fisk og sjømat, men også på en saftig biff