Lindesnes Brygghus AS

Agder

Lindesnes Brygghus er et mikrobryggeri etablert 2012 og har tilhold i Mandal. Lidenskap, entusiasme og glede over godt øl er det som driver oss fremover og vi tester hele tiden grenser for å skape nye varianter og gode smaker.

Lindesnes Brygghus startet sin produksjon av øl i 2012 i småskalaproduksjon, men ble så populært at bryggeriet utvidet kapasiteten allerede i 2013 med nytt eget designet bygg for ølproduksjon, samt installasjon av nytt custom-made bryggeri med tilhørende etiketterings og tappelinje.
Bryggeriet brygger et utall ulike typer øl, alt fra Pils, Pale Ale, IPA'er, Stouts, hveteøl, Juleøl......etc, etc... innen både butikkstyrke og sterkøl. I tillegg til ølproduksjon produseres drikkevann med kullsyre.
Produktene leveres til dagligvaren i store deler av landet, samt til Horeca markedet.
Distribusjon til dagligvaren håndteres av Spesialgrossisten.
Distribusjon til Horeca markedet håndteres av bryggeriet selv.

Vårt viktigste mål er kvalitet i alle ledd som igjen skal sørge for at våre kunder opplever at vi kan stå inne for vårt slagord; "når tiden skal nytes".

Alle produkter fra Lindesnes Brygghus AS

Lindesnes Brygghus AS

Havets ØL

Agder

HAVETS ØL er utviklet og produsert som et ledd i prosjektet “smaken av sydspissen” hvor følgende aktører deltar: Lindesnes Fyr, Jentan på Båly, Lindesnes havhotell og Lindesnes Brygghus.

Gå til produkt