Knutepunktet, Gova AS

Møre og Romsdal

Fiskematproduksjon og tradisjonell husmannskost. Alt av beste kvalitet. Alt innen selskapsmat.

Knutepunktet er et catering- og fiskematkjøkken med det norske kjøkken, og bruk av norske kortreiste råvarer, i fokus.

Det hele startet i 2001 da Eide og Fræna fiskematkjøkken satte i gang produksjon av høykvalitets fiskemat i kjelleretasjen hos Bunnpris Sylteosen. Fiskematkjøkkenet bygde seg umiddelbart opp et godt renommé og fikk raskt mange faste kunder. I dag leverer vi fiskematprodukter av førsteklasses kvalitet til en rekke dagligvarebutikker i Romsdal og på Nordmøre. I tillegg er mange storkjøkken, barnehager, institusjoner og serveringssteder i vår kundeportefølje. Vi har også mange stamkunder som handler direkte fra vårt utsalg som ligger vis à vis Bunnpris Sylteosen.

Høsten 2014 ble driften utvidet til også å omfatte cafédrift og cateringvirksomhet. Hver dag tilbyr vi både kjøttretter og fiskeretter som dagens middag, servert i cafèen eller som take away. Hver torsdag er det som seg hør og bør i vårt distrikt, balldag. Da tilbys potetball, blandaball og kvitball servert etter tradisjonen i Romsdal og på Nordmøre. I tillegg til tradisjonell norsk bondekost tilbyr vi italiensk pizza og ala carte-meny.

Vi er i dag totalt 8 ansatte fordelt på fiskematproduksjon, distribusjon, cateringkjøkkenet og administrasjon.
Kjøkkensjef Knut Magne Morsund har lang og variert erfaring i kokkefaget og styrer både fiskematproduksjon og øvrig produksjon med stødig hånd. Han har opparbeidet et solid rennomé for sine velsmakende matretter.

Alle produkter fra Knutepunktet, Gova AS

Knutepunktet, Gova AS

Fiskekaker av hyse

Møre og Romsdal

Håndstekte fiskekaker. Glutenfri

Gå til produkt