Lokalmat Vestfold

Rognebærsirup

Rognebærsirup kokt på rognebær høstet i Kjærringvik i Larvik.

Rognebærsirup kokt med stjerneanis for litt lakrissmak. Rognebær blir utrolig godt når den blir kokt i flere timer. Sirupen passer spesielt godt til alt av vilt, som hjort, elg, rein og fugl. Men den er også et godt følge til ost og spekemat. Den kan brukes i viltsauser, gryter og marinader. Og gir en helt spesiell smak på panna cotta.

I salg hos Nordre Bergan Gård, Park Hotel Sandefjord, Langesund Landhandel

Saft, syltetøy, geleer Sirup Vestfold og Telemark


 


Lokalmat Vestfold

Vestfold og Telemark

Vi lager ren, naturlig mat uten kunstig konservering og fargestoffer. Vi opererer innen småskala sjiktet. Blant annet h...

Gå til produsent
Ingredienser Rognebær, vann, sukker, stjerneanis
Allergener ingen
Egenskaper
  • glutenfri, melkefri
Holdbarhet Uåpnet, ca 3 år fra produksjonsdato. Åpnet ca 1 år.
Oppbevaring Kan oppbevares i kjøkkenskap, på kjøkkenbenken
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 246
Fett 0,1 g
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 52
– sukkerarter 6,2 g
Protein 2 g
Salt 0

Innhold

Ingredienser Rognebær, vann, sukker, stjerneanis
Allergener ingen
Egenskaper
  • glutenfri, melkefri
Holdbarhet Uåpnet, ca 3 år fra produksjonsdato. Åpnet ca 1 år.
Oppbevaring Kan oppbevares i kjøkkenskap, på kjøkkenbenken

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 246
Fett 0,1 g
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 52
– sukkerarter 6,2 g
Protein 2 g
Salt 0

Produktvarianter


Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Lokalmat Vestfold

Lokalmat Vestfold

Tangpesto

Vestfold og Telemark

Tangpestoen er laget av flere typer tang, som blæretang, sagtang og fingertang. Den inneholder også hvitløk, mandler, olje og krydder

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Norsk Sjøkapers

Vestfold og Telemark

Tangskudd syltet med sukker, eddik, vann og litt krydder.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Norwegian Sea Truffle/ Trøffeltang

Vestfold og Telemark

Norsk trøffeltang, som er høstet for hånd i Vestfold og renset for hånd. Deretter tørket og malt til pulver.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløkdressing

Vestfold og Telemark

Dressingen er laget av raps og olivenolje, ramsløkpure´, eddik, sukker, salt og krydder.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløkolje

Vestfold og Telemark

Oljen er laget av ramsløk plukket i Vestfold. Den har fått trekke noen uker i en 50/50% raps- og olivenolje. For så å bli silt og tappet på flasker.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløkpesto

Vestfold og Telemark

Pestoen er laget av ramsløk plukket i Vestfold. Den inneholder også revet parmesan og valnøtter for å gi den gode smaken.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløksennep

Vestfold og Telemark

Sennepen er laget på gule sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og ramsløk. Den er sterk og aromatisk.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Bringebæreddik

Vestfold og Telemark

Bringebæreddik laget på ville norske bringebær og en liten dasj bringebærvin som vi også lager

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

113 chiliolje

Vestfold og Telemark

Oljen er laget av rapsolje, tørket birdseye og fersk chili. Og masse hvitløk og krydder. Krydderet er knust og ristet for å fa frem aromaen. Så blir det kokt i oljen sammen med hvitløk og tørket birdseye chili. For så å bli silt og tappet på flasker.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Chili marmelade

Vestfold og Telemark

Chili marmeladen er laget av grønn paprika, grønn spansk pepper og jalapeno. Den er sterk og ganske søt

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Habaneromarmelade

Vestfold og Telemark

Habaneromarmeladen er laget av rød paprika, to typer habanero, en type chili. Den er svært sterk og ganske søt

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ølsennep

Vestfold og Telemark

Sennepen er laget på gule og brune sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og ramsløk. Den er ganske sterk og aromatisk.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Akevitt sennep

Vestfold og Telemark

Akevitt sennepen er laget på gule og brune sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og akevitt. Den er ganske sterk og aromatisk.

Gå til produkt