Kaikanten Delikatesser A/S

Nordland

Kaikanten Delikatesser AS er en familiebedrift etablert i Tromsø i 2000. Høsten 2017 flyttet vi produksjon "hjem" til fiskeværet Ballstad i Lofoten. Her er vi lokalisert midt i matfatet , nært fantastiske råvarer, og med fult fokus på å lage tradisjonell kvalitetsmat med den gode og hjemmelagede smaken bevart.

På et lite kokeri på Ballstad i Lofoten foredles klippfisk i verdensklasse til ferdige retter sammensatt av de flotteste råvarer som finnes i dagens rikholdige utvalg. Våre produkter er ikke basert på "god gammeldags" oppskrift. Vi er opptatt av å tilpasse smak og innhold til det folk verdsetter i dag og oppfylle våre kunders forventninger om at vi gjør vårt beste for å fremstille produkter som begeistrer. Hele vår virksomhet er basert på denne grunntanken.

Våre produkter har ingen medaljer fra konkurranser med fagjury og tilfeldig sammensatte testere. Kaikanten har en hærskare med lojale, dyktige og kritiske kunder. Hver dag gjør 100-vis av disse sine valg. Valg som gjør oss stolt og begeistret. Valg som ikke er til å ta feil av. Valg som skaper verdi for vår lille bedrift, alle som selger våre produkter og ikke minst gir verdi og opplevelse for den som får dette på tallerkenen.

Alle produkter fra Kaikanten Delikatesser A/S

Kaikanten Delikatesser A/S

Klippfisk

Nordland

Klippfisk fra Kaikanten er et rent naturprodukt, skinn- og benfri av førsteklasses råvarer. Torsken (gadus morhua) er fisket i Barentshavet (FAO 27) saltet og tørket. Ingen tilsatte konserveringsmidler, lang holdbarhet. Må vannes før bruk.

Gå til produkt

Kaikanten Delikatesser A/S

Kaikanten Bacalao Chili&Paprika 1kg

Nordland

Bacalao Chili & Paprika er en sunn, smakfull og populær ferdigrett med lang holdbarhet som ferskvare. Bør varmes før servering. Godt brød, crème fraîche og god olivenolje er smakfullt tilbehør. Høyt klippfiskinnhold av torsk fra Barentshavet, gadus morhua (FAO27) Gluten- og laktosefri. Finnes i 1 kilos og 3 kilos - spann.

Gå til produkt

Kaikanten Delikatesser A/S

Kaikanten Bacalao Original 1kg

Nordland

Bacalao Original er en sunn, smakfull og populær ferdigrett med lang holdbarhet som ferskvare.

Gå til produkt