Isfjord Norway AS

Trøndelag

Isfjord Norway AS er en sjømatprodusent som holder til i Trondheim. Vi foredler ca 5.000 tonn laks og ørret pr. år. Våre produkter består av filét, porsjoner, loins, røkte/gravede produkter, diverse marinerte produkter og fiskeburgere. Vi kjennetegnes ved stor arbeidskapasitet, fleksibilitet og vi er svært kundeorienterte. Kun det beste er godt nok for våre kunder! Ta en titt på vårt flotte vareutvalg på hjemmeside, og kontakt oss gjerne for mer produktinformasjon eller tilbud.

Isfjord Norway AS ble etablert i Trondheim i 2006 av Dag Lund og Lars Krogh, begge med lang erfaring fra bransjen. Bakgrunnen for etableringen av selskapet var å kunne tilby røkt og ferske/frosne fiskeprodukter av høy kvalitet. I 2006 ble fabrikken etablert med 5 ansatte. Aktiviteten har gradvis økt til over 100 ansatte ved utgangen av 2014.

I begynnelsen var hovedfokuset på lokale kunder i dagligvaresegmentet og lokale fiskegrossister. Dette har gradvis utvidet seg til å inkludere: dagligvaresektoren, restauranter, hoteller og grossister på det nordiske marked. I 2014 hadde vi en omsetning på kr 205 mill. med en eksportandel på 52%. Budsjettert omsetning for 2015 er kr 245 mill.
I dag produserer vi i gjennomsnitt det som tilsvarer 250.000 middagsporsjoner pr. uke.

Alle produkter fra Isfjord Norway AS

Isfjord Norway AS

Varmrøkt laks

Trøndelag

Varmrøkt norsk pepperlaks, laget på tradisjonelt vis. Høyt innhold av Omega-3.

Gå til produkt