Norgesmestere 2019
Kjøttbollene kan brukes til det meste. Mest vanlig er det å tilsette ekstra kjøttboller i Inderøysodd. Kjøttbollene er egnet til middag. i 2019 ble kjøttbollene kåret til Norges beste medisterbolle i kjøtt NM i kategori Kjøttboller/ kjøttkaker. Passer også godt å ha i tomatsuppe, kjøttsuppe og andre typer suppe eller bare nyte bollene for seg selv.
Ingredienser | STORFEKJØT, FÅREKJØTT, FOSFAT, MELK, POTETMEL, SALT OG MUSKATNØTT |
---|---|
Allergener | MELK - Melk |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 5 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 0 - 4 grader |
Energi | 177 / 739 |
---|---|
Fett | 12 |
– mettede fettsyrer | 1.1 |
Karbohydrater | 6.2 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 11 |
Salt | 2.2 |