Hyllest

Telemark

Hyllest produserer norsk, økologisk hylleblomstdrikke og sirup av høy kvalitet med en unik smak av sommer!

Gleden ved å plukke duftende, hvite klaser om sommeren og kjærligheten for hylleblomsten var begynnelsen på Hyllest. I tre uker rundt St.Hans kan disse blomster plukkes og brukes. I 2013 gikk grunder, Mie Dahlmann Jensen, i samarbeid med Rinde Gård på Akkerhaugen og plantet hylleblomsttrær, som dyrkes økologisk. Etter flere år med mindre produksjon og utsolgte produkter, er sesongen 2016 et høydepunkt med større produksjon og utvidet sortiment. Produksjonen blir gjort på Epleblomsten kort tid etter innhøstningen av blomstene er ferdig, og blir gjort med skånsomme metoder som bevarer smaken av hylleblomst. Med utsalg til restauranter som Maaemo og Theathercafeen, har Hyllest fått en hederlig mottakelse i markedet.

Det er en Hyllest fra sommer og naturen til deg!

Alle produkter fra Hyllest

Hyllest

Hylleblomstdrikk 0,7 l

Hylleblomstdrikke 0,75 l nytes best avkjølet og i godt selskap. Et godt alternativ til vin, som både voksne og barn liker. Kan også fint blandes ut med hvitvin eller Farris til særlig anledninger.

Gå til produkt

Hyllest

Hylleblomstsirup 0,375 l

Hylleblomstsirup til utblanding til drikke, cocktails, dessert og matlaging. Perfekt til en velkomstdrink med Farris, isbiter, jordbær og mynte. Mulighetene er mange innenfor dessert, salatdressingener og matlaging.

Gå til produkt

Hyllest

Hylleblomstsirup 3l Bag'n' Boks

Hylleblomstsirup i 3 liter bag'n'boks til storhusholdning. Til utblanding, cocktails, dessert og matlaging.

Gå til produkt