Holtens AS

Vestfold og Telemark

Holtens er en småskala og nisjeorientert produsent som er opptatt av lokale råvarer, og er dedikert til bruk av ”kortreiste” og økologiske ingredienser så langt det går . Håndverk og høy kvalitet skal virke i kombinasjon med hverandre. Holtens holder til på Foldvik i Stavern, og produserer musserende og lyst håndbrygget øl

Logoen til Holtens AS er inspirert av et glass som er funnet i forbindelse med jordbruksarbeid på Foldvik i Stavern. Glasset stammer helt tilbake til jernaldertid, og er stadfestet å komme fra en koloni ved den engelske kanal. Logoen er glasset sett ovenfra. Glasset er også skisset som det er i stempelet på baketiketten.

Vi er som en liten nisjeprodusent opptatt av lokale råvarer, og er dedikert til bruk av ”kortreiste” og økologiske ingredienser så langt det går. Håndverk og høy kvalitet skal virke i kombinasjon med hverandre.

Holtens produserer musserende basert på frukter og bær i henhold til champagnemetoden. Boblene er myke og har blitt til gjennom lang gjæring på flaske. Flaskene vris og vendes med omtanke før gjæren til slutt fjernes og den endelige korkingen skjer. Alt basert på tradisjonsrikt håndverk, og uten filtrering. Holtens Hvit, Méhode Champenoise er laget på økologiske epler, bær og hylleblomst. Epler hakkes, presses og vinen settes , alt skjer på gården. Hylleblomst ekstrakten er laget av blomster fra egen have.

Holtens produserer håndbrygget lyst øl som er basert på økologiske malt og humler. Det håndbryggede ølet er lagret i 3 omganger . Den siste modningen skjer på flaske. Det er ufiltrert, uten tilsetningstoffer, og inneholder naturlig utviklet kullsyre.

“ I godt lag”.

Alle produkter fra Holtens AS

Holtens AS

Håndbrygget lyst øl

Vestfold og Telemark

Holtens håndbryggede øl (5-8% alc.) er lyse, fruktige, friske og smaksrike øltyper som er basert på økologiske malter og økologiske humler. Belgisk inspirert. Det håndbryggede ølet er lagret i 3 omganger; 2 omganger på tank og deretter skjer siste gjæring/modningen på flaske. Det er ufiltrert, uten tilsetninger, og inneholder naturlig utviklet kullsyre. Holtens benytter ferske gjærtyper, økologiske malter og økologiske humler.

Gå til produkt

Holtens AS

Holtens Hvit, Méthode Champenoise

Vestfold og Telemark

Holtens Hvit, Méhode Champenoise er et naturlig produkt laget på økologiske epler, bær og hylleblomst. 10,5% alkohol, Brut Nature og ufiltrert.

Gå til produkt