
Rabarbramarmelade
Klassisk rabarbramarmelade på norsk råvare. Håndlaget.
En frisk og syrlig marmelade etter klssisk norsk oppskrift. Passer godt som frokostmarmelade, til vaffler og pannekaker og som ostetilbehør.
I salg hos
Frogner Special, Smelters Mathus, Winther Aker Brygge, Fåvang Skafferi, Lille Special, Sognasmak, lokale butikker i Hallingdal og Valdres.Ingredienser | Rabarbra fra Lundeby gård i Østfold. Økologisk rørsukker, friskpresset sitron. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | Temperert. I kjøleskap etter åpning. |
Energi | 539/27 |
---|---|
Fett | 0,7 |
– mettede fettsyrer | 0,0 |
Karbohydrater | 29,5 |
– sukkerarter | 29,5 |
Protein | 0,6 |
Salt | 0 |
Innhold
Ingredienser | Rabarbra fra Lundeby gård i Østfold. Økologisk rørsukker, friskpresset sitron. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | Temperert. I kjøleskap etter åpning. |
Næringsinnhold
Energi | 539/27 |
---|---|
Fett | 0,7 |
– mettede fettsyrer | 0,0 |
Karbohydrater | 29,5 |
– sukkerarter | 29,5 |
Protein | 0,6 |
Salt | 0 |
Produktvarianter
156 ml
EPD: 7090051
GTIN (F-pak): 70090051520094
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Heimstølen - Hemsedal Sylteri

Bringebærsyltetøy med mynte og sitron
Bringebær fra Søndre Bjerkerud ved Krøderen. Håndlaget.

Solbær og pæresyltetøy
60/40 solbær og pære. Bronsevinner i Nordic Artisan Food Awards 2022.
Aprikosmarmelade
Sølvmedalje i Nordic Artisan Food Awards 2022. Aprikos fra Lærdal.