


Heimstølen - Hemsedal Sylteri
Viken
Vi videreforedler frukt, bær og grønnsaker på vårt produksjonskjøkken i Hemsedal.
Vi videreforedler frukt, bær og grønnsaker på vårt produksjonskjøkken i Hemsedal. Vi tar i mot råvarer lokalt og regionalt. All produksjon foregår for hånd. Vi bruker i størst mulig grad økologisk, eller dyrket etter økologiske prinsipper. Alle tilsetninger som krydder, sukker etc er godkjent økologiske. Vi bruker ingen kjemiske tilsetningsstoffer.
#Saft, syltetøy, geleer
Alle produkter fra Heimstølen - Hemsedal Sylteri

Solbær og pæresyltetøy
60/40 solbær og pære. Bronsevinner i Nordic Artisan Food Awards 2022.

Bringebærsyltetøy med mynte og sitron
Bringebær fra Søndre Bjerkerud ved Krøderen. Håndlaget.
Aprikosmarmelade
Sølvmedalje i Nordic Artisan Food Awards 2022. Aprikos fra Lærdal.

Rabarbramarmelade
Klassisk rabarbramarmelade på norsk råvare. Håndlaget.