Heimebakst

Møre og Romsdal

Heimebakst produserer lefser etter gode gamle lokale oppskrifter fra Møre og Romsdal. Vi baker Solemdalslefser, Buggelefser, Mors tynnlefser, Potetlefser, Snipp og Tykklefser.


Heimebakst har sin opprinnelse fra Bugge i Nesset kommune, der var det for mange år siden et kvinnelag som kom sammen og baket de beste lefser, som var så gode og etterhvert så populære at det kom folk utenfra bygda og ville kjøpe lefsene, og sånn startet eventyret til Heimebakst.

I 1995 ble Heimebakt som firma stiftet, og i dag er bakeriet kjøpt opp og flyttet til Brokstad på Skåla. Her er det mulighet å kjøpe nybakt lefse direkte fra oss på bakeriet. Vi produserer fortsatt etter de gamle oppskriftene, for vi ønsker å ta tradisjonen videre, og mener de er viktige verdier og ta vare på .

Spesielt har vi Solemdalslefsen som er helt unik, da den er så god og smelter nesten på tungen.

- Solemdalslefse fylt med rømme, prim, smør og sukker.

- Buggelefse fylt med rømme, prim, smør og melis, og med potet i deigen.

- Mors tynnlefse fylt med smør, sukker og kanel, og med potet i deigen.

- Tykklefse med smør,sukker og kanel.

- Snipp lefse med smør og sukker.

PRISLISTE :

Solemdalslefse : kr 230,-

Buggelefse : kr 230,-

Morstynnlefser : kr 230,-

Tykklefse : kr 200,-

Snipplefse : kr 200,-

Potetlefse : kr 180,-

Våre åpningstider er kl: 08 - 16 mandag - fredag

Vi deltar også regelmessig på Bondens marked i Trondheim, samt på de fleste matfestivaler i Midt-Norge.

Alle produkter fra Heimebakst

Heimebakst

Potetlefse

Heimebakst sin oppskrift av potetlefse.

Gå til produkt

Heimebakst

Snipplefse

Tykkere versjon av Bondelefse, fylt opp med meierismør og sukker.

Gå til produkt

Heimebakst

Tykklefse

God gammeldags tjukklefse fylt opp med kanel, meierismør og sukker.

Gå til produkt

Heimebakst

Buggelefse

Tynnlefse som har litt potet i deigen og som er smørt med rømme, prim, smør og melis.

Gå til produkt

Heimebakst

Mors Tynnlefse

Tynnlefse smurt med kanel, sukker og meierismør.

Gå til produkt

Heimebakst

Solemdalslefse

Tynnlefse fylt opp med rømme, prim, smør og sukker.

Gå til produkt