Vi tar imot bestilling ved henvendelse.
Vi kan levere hele slakt, der kundene parterer selv.
Vi kan levere parterte dyr.
Grovpartert
finpartert
etter eget ønske.
Vi leier oss inn hos lokal nedskjæringsbedrift som hjelper oss med dette.
Kundene får utlevert varen etter avtale.
Vær tidlig ute med bestilling vi har begrenset volum og kapasitet.
Slakte sesong er vanligvis fra september til desember.
Helt slakt / partert slakt.
Vi har nisjeslakt avtale med Nortura og slakter våre dyr der. Vi får dyr i retur for videresalg til våre kunder.
I salg hos
Lokale økologiske dagligvare utsalg.Ingredienser | Økologisk lam av Gammalnorsk spælsau Økologisk sau av Gammalnorsk spælsau |
---|---|
Allergener | ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | Frossent best før 10 mnd. |
Oppbevaring | Frossent |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Økologisk lam av Gammalnorsk spælsau Økologisk sau av Gammalnorsk spælsau |
---|---|
Allergener | ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | Frossent best før 10 mnd. |
Oppbevaring | Frossent |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Produktvarianter
ca: 40x30x30
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon
