Hånes Lefsebakeri Ans

Agder

Spesialbakeriet som tar vare på tradisjonsbakst. Vi baker lefser , sveler og flatbrød

Vi bruker kun ferske råvarer fra godkjente leverandører. Våre produkter inneholder ingen kunstige tilsettningsstoffer, de må defor oppbevares dypfryst eller i kjøleskap inntil 3 dager.

Hånes Lefsebakeri ble etablert i 1993 og har siden da levert ferske lefser, sveler og flatbrød på Sørlandet. Vi har samlet oppskrifter fra hele landet og har plukket ut de som etter vår mening smaker best. Vi har lang erfaring og gode kunnskaper etter mange år med lefsebaking.
Vår filosofi er at god smak kommer fra rene naturlige råvarer. Det eneste vi tilsetter våre bakevarer er masse god smak fra naturlige råvarer av høy kvalitet.Vi bruker ingen kunstige tilsettningsstoffer.

Våre lefser og flatbrød er basert på tradisjonelle norske oppskrifter og godt gammeldags håndverk. Vi har sterkt fokus på miljø i våre produksjonsmetoder og Hånes Lefsebakeri ble som første lefsebakeri miljøfyrtårn sertifisert i september 2000. Utover det oppfordrer vi våre leverandører, kunder og andre til å tenke og handle mer miljøbevisst.

Vi holder til i moderne lokaler på Hånes Senter hvor vi også har eget utsalg og kaffistue.

Alle produkter fra Hånes Lefsebakeri Ans

Hånes Lefsebakeri Ans

Mørlefser , 3 pkn

Agder

Mørlefse er ei tykklefse som gjerne serveres m smør , sukker og kanel eller med ost.! Også kalt hardangerlefse .

Gå til produkt

Hånes Lefsebakeri Ans

Potetlefser

Agder

Tynne lefser ,laget på ekte råvarer.

Gå til produkt