Godt og Hjemmelaget

Vestfold og Telemark

Smaken av godt & hjemmelaget Vi i godt og hjemmelaget er opptatt av tradisjon og kvalitet i våre produkter. Våre lefser er tuftet på gode gamle oppskrifter som går tilbake i våre familier. Vi er nøye både med våre råvarer og våre gode lefsebakere, vi har sikret oss gode norske råvarer fra gårder vi kjenner og er glade i. Her skal du finne den gode hjemmelagete smaken på dine favorittlefser. Vi gir deg den gode smaken av ekte hjemmelagete lefse. Vi kjevler alle våre lefser for hånd

Våre tynnlefser
Tynnlefser er noen nydelige lefser som opprinnerlig kommer fra Nordnorge. Vi synes det er gøy og holde gammelt håndtverk i live. Våre lefser blir bakt på den gamle metoden, vi håndkjevler alle våre lefser slik lefsebakere har gjort i generasjoner.

Vi har vært så heldig å få oppskriften på denne Lefsen hos en gammel tante. Det ble ikke jul hjemme hos oss før lefsene fra ho tante var kommet i hus.

I dag er lefsene blitt en naturlig del av kaffetilbehøret like mye til hverdag som til fest. Vi har tre forskjellige smørninger på våre lefser , så her kan du velge din egen favoritt. Lettvint å ha i frysern, tiner mens kaffen koker.

Alle produkter fra Godt og Hjemmelaget

Godt og Hjemmelaget

Tynnlefser fra Nordland

Vestfold og Telemark

Vi håndkjevler alle våre lefser. Så her får du den gode lefsa som fremmer fine barndomsminner.

Gå til produkt