Energi | null/null |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |

Ola Nordmann
Session Milkstout • 4,5%
Den mørke maltkombinasjonen gir preg av kjeks og sjokolade. Laktose tilsatt sent i bryggeprosessen, samt kakao gjør at denne ølen får en kremet og søt ettersmak.
I salg hos | Utvalgte Meny og Gulating butikker |
---|
Alkoholholdige drikker Vestfold
Innhold
Ingredienser | Malt, vann, gjær, humle, kakao |
---|---|
Allergener | Gluten, laktose |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 måneder |
Oppbevaring | Kjølig |
Næringsinnhold
Energi | null/null |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Produktvarianter
-
0.33 l
EPD: 5303615
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Flere produkter fra Fjordfolk Mikrobryggeri AS
Fjordfolk Mikrobryggeri AS
Boblemost
VestfoldGårdspresset eplemost • med bobler og hint av kanel og ingefær