
Fjellgarden Hovden
Agder
På Fjellgarden Hovden produserer me mellom anna pinnekjøt, spekemat, pølser og pålegg. Vi skjærer og en del vilt som rein , vill hjort og elg. Fjellgarden Hovden har lange tradisjonar innan fjellandbruk og gardsturisme.
Foredlingsanlegget drives av Rolf Arne og Merethe. Vi er opptatt av lokalmat og samarbeider med lokale produsenter. Vi bruker reine råvarer i produktene våre og tilsetningsstoffer bruker vi ikke. Alle kan spise det vi lager.
Reinsdyrene vi skjærer kommer fra Setesdal. Hjorten vi skjærer er villhjort enten fra Setesdal eller Sunnfjord og elgen er fra traktene i og rundt Setesdal. Lam kjøper vi fra Eide, Fatland eller Gilde. Tilgangen på vilt varierer en del, så det er ikke alltid vi klarer å dekke etterspørsel. Lam prøver vi å ha inne til enhver tid, så stykka deler av lam kan som regel skaffes.
#Kjøtt
Alle produkter fra Fjellgarden Hovden

Spælsnabb
Spælsnabben leveres oppkutta/hel(storhusholdning) eller i snabb på ca 240 gr.(til butikk)

RØYKT PINNEKJØTT AV LAM
Pinnekjøtet vårt er tørka og røykt på tradisjonelt vis. Det røykte pinnekjøtet vårt blei tildelt gull i NM kjøtprodukt 12. november 2011 og 2015.