Fjellbryggeriet AS

Vestfold og Telemark

Fjellbryggeriet er eit lite handverksbryggeri lokalisert i Tuddal på solsida av Telemarks stolthet; Gaustatoppen. Bryggeriet held til i Gildehallen, rett ved sida av Tuddal Høifjeldshotel, Noregs eldste høgfjellshotell etablert i 1895 .

Fjellbryggeriet vart starta av Margit og Aasmund Rinde i 2013 i Åmotsdal, og etablerte seg raskt som ein god leverandør av gode håndverksøl. Hausten 2015 tok dei beslutningen om å leggja inn meskeårane. Einar på Tuddal Höifjeldshotel sette då igang ein prosess med å få flytta bryggeriet til Tuddal og halda på det i Øvre Telemark. Som sagt så gjort, så er no bryggeriutstyret flytta til i kjellaren på Gildehallen, liggjande 828 moh. Bryggarutstyret er gunstigast for produksjon av overgjæra øl, og vi bryggar difor primært ales i ulike variantar. I tillegg til produksjon kan vi tilby ølsmakingar og omvising i bryggeriet, og i samarbeid med hotellet kan dei og tilby kulinariske opplevingar i kombinasjon med øl.

Fjellbryggeriet utfører ingen filtrering, sentrifugering eller pasteurisering. Vi ettergjærer alle våre øl på flaske siden det gjev den beste kvalitet.

Alle produkter fra Fjellbryggeriet AS

Fjellbryggeriet AS

Bron Brown Ale

Vestfold og Telemark

Ein frisk Brown Ale med hint av nøtter, frukt og sjokolade.

Gå til produkt

Fjellbryggeriet AS

Vehus Blonde Ale

Vestfold og Telemark

Ein frisk Blonde Ale med lite bitterhet.

Gå til produkt