Fiskå Bakeri AS

Rogaland

Lokal leverandør av mange gode bakervarer Produserer Rug Kavring, Kneipp Kavring og Sukker Kavring til dagligvare i Rogaland. Lang HOLDBARHET.

"Gamle" produkter som er "i vinden" igjen !

Kavringene blir laget med oppskrifter fra 1910; de inneholder få ingredienser, det er selve produksjonen som er krevende og langvarig.
Først skal "bollene" lages og heves før steking; settes til kjøling før "bollene" blir delt i to, settes på brett og deretter lang tørketid før de skal kjøles ned igjen. Først da er de klar for pakking og utkjøring til kunder.

Alle tre Kavringsortene; RUG-, KNEIPP- og SUKKERKAVRING er å få kjøpt i dagligvarebutikkene i Rogaland.

Rug- og Kneippkavring egner seg veldig bra i salater og supper. Del dem opp i mindre biter og ha dem i salaten/suppen rett før servering.

Rug- og Kneippkavringene kan knuses i en tett plastpose og brukes til gratinering (eks. fiskegrateng).

Rug- og Kneippkavring inneholder ikke sukker.

SUKKER kavring smaker godt knust oppi yoghurt eller med kulturmelk på. Noen steder brukes Sukkerkavring sammen med rømmegrøt og spekemat.

Kavring er mye brukt som et lite mellom måltid. Produktene har lang holdbarhet og egner seg godt som proviant på hytta eller i båten hvor det kan være lang vei til ferske brød.

Alle produkter fra Fiskå Bakeri AS

Fiskå Bakeri AS

Sukker Kavring

Rogaland

Tørket, langtidsholdbart produkt. Sukker Kavring er et søtere produkt enn Rug Kavring og Kneipp Kavring. Knekk opp kavringen i en skål og ha over kulturmel evt. melk etter ønske. Sukker Kavring brukes også som tilbehør til Rømmegrøt og Skinkemat. Sukker Kavring-kake: se oppskrift ...

Gå til produkt

Fiskå Bakeri AS

Kneipp Kavring

Rogaland

Tørket, langtidsholdbart produkt. Brukes med smør og brunost, den er også veldig god med goudaost. Perfekt som proviant f.eks. på hytta på grunn av lang holdbarhet. Mange har tipset oss om at Kavring produktene hadde vært perfekte på f.eks. Turistforeningens Hytter. Knust Kneippkavring kan også brukes som griljermel.

Gå til produkt

Fiskå Bakeri AS

Rug Kavring

Rogaland

Rug Kavring .... Tørket, langtidsholdbart produkt. Registrert i Tradesolution; ett års holdbarhet. Noen kaller det skorper ... Perfekt å ha som proviant på hytta på grunn av lang holdbarhet, og så er den jo kjempegod.

Gå til produkt