Fiddan Øko-Gård

Aberdeen Angus kalvekjøtt

  • Debio

Kalvekjøtt av rasen Aberdeen Angus, under 1 år gamle dyr - Assortert utvalg av kjøtt levert i eske på 10 eller 20 kg. Innhold: ca 55% beinfri steik, biff og grytekjøtt + ca 45% kjøttdeig. Om ønskelig kan kjøttdeigen byttes ut med flott suppe og grytekjøtt.

Aberdeen Angus rasen er verdenskjent for sin kjøttkvalitet med høy grad av fettmarmorering. Stadig flere slakterier betaler ekstra for Angus kjøtt på grunn av den gode kvaliteten og utsøkte smak. På Fiddan Øko-Gård går Angus kyr og kalver sammen på beite hele sommeren, og kalven får suge melk på naturlig vis. Økologiske retningslinjer følges, og fra MAi 2019 vil vi kunne Debio merke alle produkter. Gresset som brukes som vinterfôr er ensilert i silo eller rundballer + endel tørrhøy. Sommerbeitet er en blanding av innmark og skogsbeite. Dyra får et økologisk godkjent tilskudd for å dekke mineralbehov. Vi fôrer ikke med kraftfôr, men bruker litt som lokkemat for å holde dyrene tamme.
Dette storfekjøttet er et 100% rent lokalt naturprodukt!

I salg hos REKO ringene i Agder.

Kjøtt Agder


 


Fiddan Øko-Gård

Agder

Økologisk Gård. Salg av storfe og lammekjøtt direkte fra gården, og noe grønnsaker fra egen kjøkkenhage. Mulighet ...

Gå til produsent
Ingredienser 100% storfekjøtt
Allergener ingen
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser 100% storfekjøtt
Allergener ingen

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Fiddan Øko-Gård