
Moccapudding, Ek Gårdspakkeri
- Spesialitet
Moccapudding lages av lokal melk fra Østfold, nøye utvalgt kaffe og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.
Ingredienser | MELK,EGG(21%), FLØTE, sukker, kaffe, vanilje |
---|---|
Allergener | MELK, Fløte og Egg |
Holdbarhet | 31 dager |
Oppbevaring | 0-4 grader |
Energi | 869/208 |
---|---|
Fett | 14,4 |
– mettede fettsyrer | 8,3 |
Karbohydrater | 15,2 |
– sukkerarter | 12,6 |
Protein | 4,6 |
Salt | 0,12 |
Innhold
Ingredienser | MELK,EGG(21%), FLØTE, sukker, kaffe, vanilje |
---|---|
Allergener | MELK, Fløte og Egg |
Holdbarhet | 31 dager |
Oppbevaring | 0-4 grader |
Næringsinnhold
Energi | 869/208 |
---|---|
Fett | 14,4 |
– mettede fettsyrer | 8,3 |
Karbohydrater | 15,2 |
– sukkerarter | 12,6 |
Protein | 4,6 |
Salt | 0,12 |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Ek Gårdspakkeri AS

Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri
Crème Brûlée lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt vanilje som smakssetter og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Karamellpudding, Ek Gårdspakkeri
Karamellpuddingen lages av lokal melk fra Østfold og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Sjokoladepudding, Ek Gårdspakkeri
Sjokoladepudding lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt sjokolade og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske konsistens og smak.

Panna Cotta, Ek Gårdspakkeri
Panna Cotta med sitrus og ekte vanilje er basert på Spesialitet-godkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andel egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.

Egg fra frittgående høner, Ek Gårdspakkeri
Dagsferske egg, merket med verpedato 100% vegetabilsk spesialfôr med ekstra mye mais gir god smak på eggene og gulere plommer. Hønene holder til i et moderne løsdriftshønseri hvor de kan velge redeplass, sandbade og gå til ro på vagler om natten.
Flere produkter fra GULDKORN SA

Egg fra frittgående høner, Ek Gårdspakkeri
Dagsferske egg, merket med verpedato 100% vegetabilsk spesialfôr med ekstra mye mais gir god smak på eggene og gulere plommer. Hønene holder til i et moderne løsdriftshønseri hvor de kan velge redeplass, sandbade og gå til ro på vagler om natten.

Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri
Crème Brûlée lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt vanilje som smakssetter og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Karamellpudding, Ek Gårdspakkeri
Karamellpuddingen lages av lokal melk fra Østfold og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Panna Cotta, Ek Gårdspakkeri
Panna Cotta med sitrus og ekte vanilje er basert på Spesialitet-godkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andel egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.