Ek Gårdspakkeri AS

Viken

Her lager vi produkter av nylagte egg fra vår egen gård, med fokus på dyrevelferd og god smak.

På gårdskjøkkenet vårt lager vi desserter basert på nylagte egg fra egne høner. Hønene får rent vegetabilsk fôr basert på mest mulig norsk korn, men også mais og paprika for å få en fin gul plomme. Alle desserter lages på gårdskjøkkenet. Slik kan du si at Ek Gårdskjøkken er en utvidet kjøkkenbenk, der naturlige råvarer er hovedingrediensen. Mer hjemmelaget blir det ikke!  

Alle produkter fra Ek Gårdspakkeri AS

Ek Gårdspakkeri AS

Egg fra frittgående høner, Ek Gårdspakkeri

Viken

Dagsferske egg, merket med verpedato 100% vegetabilsk spesialfôr med ekstra mye mais gir god smak på eggene og gulere plommer. Hønene holder til i et moderne løsdriftshønseri hvor de kan velge redeplass, sandbade og gå til ro på vagler om natten.

Gå til produkt

Ek Gårdspakkeri AS

Panna Cotta, Ek Gårdspakkeri

Viken

Panna Cotta med sitrus og ekte vanilje er basert på Spesialitet-godkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andel egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.

Gå til produkt

Ek Gårdspakkeri AS

Sjokoladepudding, Ek Gårdspakkeri

Viken

Sjokoladepudding lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt sjokolade og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske konsistens og smak.

Gå til produkt

Ek Gårdspakkeri AS

Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri

Viken

Crème Brûlée lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt vanilje som smakssetter og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Gå til produkt

Ek Gårdspakkeri AS

Karamellpudding, Ek Gårdspakkeri

Viken

Karamellpuddingen lages av lokal melk fra Østfold og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Gå til produkt

Ek Gårdspakkeri AS

Moccapudding, Ek Gårdspakkeri

Viken

Moccapudding lages av lokal melk fra Østfold, nøye utvalgt kaffe og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Gå til produkt