Eimealt

Rogaland

Stavangerbasert produsent av Økologisk kombucha, sauerkraut og kimchi. Leverer over hele landet.

Kombucha, kimchi og sauerkraut erobrer kjøkkenbenker og spisesteder over hele verden, så også i Norge. Mat som bobler og gjærer er ikke bare trendy – det er supersunt.
Fermentering gir naturlig holdbarhet, moden smak, gjør grønnsakene lettere fordøyelige og næringsstoffene mer tilgjengelige.
Grønnsaksproduktene våre er upasteurisert og melkesyregjæres på naturlig vis uten startkultur. Det er godt for kroppen.
Vår visjonen er enkel: Maten skal smake godt og gjøre godt. I tråd med eldgamle konserveringstradisjoner lager vi naturlig mat med naturlige råvarer.
Eimealt er et gammelt uttrykk fra Stavangers utallige pølseboder. Bestilte du «ei me’ alt» fikk du gjerne ei godt grilla pølse med både lompe og brød, sennep og ketsjup, løk og rekesalat.
Vi elsker uttrykket mye mer enn matretten, og synes det passer perfekt for vår visjon om samspill og balanse mellom ernæring og smak. Eller sunt og godt, om du vil.

Alle produkter fra Eimealt