Eikenberg AS ble etablert i 2016 av Svein Egenberg. Navnet stammer fra en idyllisk husmannsplass i Vindafjord i Rogaland, men råvarene til produksjonen blir høstet i skoger og fjell rundt Bergen Eikenberg produserer salt, oljer, sauser, sylting mm. med lokale urter og planter. Filosofien bak firmaet er at det vokser mye spiselig i naturen som vi ikke benytter oss av, og at vi må ta vare på ressursene våre. Med de ulike typene salt Eikenberg produserer trenger du ikke noe annet krydder til din favorittmat, enten det er kjøtt, fisk, grønnsaker eller bakevarer. Fra skog og fjell rundt Bergen Ulriken, Krokeide, Bønes, Isdalen, Klokkarvik, Askøy. Mer lokalt kan det ikke bli. Ferdig blandete salter og oljer som tilfører maten riktig smaksopplevelse, bli stjernekokk. Kos deg med naturens vidunderlige råvarer, helt naturlig. Bruk mindre salt. Påfør saltet etter at maten er tilberedt.